Oavsett om du behöver service, byte av slitagedelar eller reparation är du alltid välkommen till oss. Vi utför allt arbete i enlighet med biltillverkarens instruktioner och använder endast föreskrivna reservdelar. Omfattas din bil av nybilsgaranti så gäller den även efter det att vi utfört service på din bil. I samband med service ingår alltid 12 månader assistasservice. Vi förstår att du vill känna dig trygg när du lämnar din bil på verkstaden. Hjärtligt välkommen!

Hej! Jag som driver MLV Bilservice AB heter Mario och har efter många år på auktoriserade verkstäder äntligen startat min egen verkstad här på Lundavägen 62 i Malmö. Med åren har man naturligtvis samlat på sig massor av erfarenhet och kunskap men också sett vad man i en del fall kan göra bättre. Vårt främsta konkurrensmedel är den service, flexibilitet och trygghet som vi erbjuder. Vi är beroende av att alla våra befintliga kunder tycker att vi är riktigt bra att ha med att göra. Vi strävar alltid efter att du som fordonsägare skall uppleva att vi ser till ditt och din bils bästa. Välkommen

Bekymmersfritt bilägande kan vi inte lova dig men vi kan lova att vi skall göra allt som står i vår makt för att komma så nära som möjlig. Att utföra service i enlighet med biltillverkarens riktlinjer är en viktig del. Skulle vi i samband med service identifiera brister på din bil föreslår vi lösningar på dem. Vi kan visa dig på din bil och skall på ett prisvärt sett se till att dessa åtgärdas på ett yrkesmannamässigt vis.

Boka service och reparation till fast pris.

Fyll i ditt registreringsnummer och hitta tid och fast pris direkt.

Mario Zecevic

Mario Zecevic

Ägare/Tekniker/Kundmottagare

0733188822

Vladica Trifunovic

Vladica Trifunovic

Mekaniker

Vi ger dig mer än en servad bil.

Vi förstår nämligen att du helst vill att bilen bara ska funka. Och när något strular vill du få en tid snabbt, du vill ha en enkel och smidig lösning. Det får du av oss. Vi förstår att du inte alltid förstår eller ens bryr dig. Med det gör vi. Vi förstår och vi bryr oss om. Kom in så hjälper vi dig.

Boka service till fast pris.